Sanal Gerçeklik Oyunları

Sanal gerçeklik, oyun atmosferlerini sanal olarak yaratıyor ve oyuncuların bu oyun atmosferi içerisine dahil olmasını sağlıyor. Sanal gerçekliğin standart oyun deneyiminden farkı ise oyuncuların bu oyun ortamlarında fiziksel olarak bulunuyormuş hissinin yaratılması. Yani oyun atmosferinde fiziksel hareketlerinizle oyundaki öğelerle etkileşime geçebiliyorsunuz. Bu da size tamamen ordaymışsınız hissini yaşatıyor.

1.Mobil Cihazlar İçin Sanal Gerçeklik Oyunları

1) CMOAR Roller Coaster

Sanal gerçeklik gözlüğünüzü takıp oyunu açtığınız anda roller coster deneyimini yaşamaya başlıyorsunuz. Uygulamayı hem Android hem de iOS cihazlar içinindirebilmeniz mümkün. Oyunu kumanda edememek bir zaman sonra sıkıcı hala gelse de keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

2) Roller Coaster VR Attraction

Dilerseniz Google Card Board ile dilerseniz kumandalı veya kumandasız sanal gerçeklik gözlükleriyle oynayabileceğiniz Roller Coaster VR Attraction google play üzerinden indirebileceğiniz ücretsiz sanal gerçekli oyunlarından

3) House Of Terror Free

Sanal gerçeklik oyunları yeterince baş döndürücü etkiye sahipken buna bir de korkunun ekleniyor olmasıyla ortaya gerçekten gözlüğün hakkını sonuna kadar veren bir oyun çıkıyor. House Of Terror Google Play’den ücretsiz olarak sadece Android kullanan cihazlar için indirilebiliyor.

4) Dinotrek

Sadece iOS akıllı telefonlar için olan bu uygulama her ne kadar çok fazla sizin kontrolünüzde olan bir oyun olmasada sizi tarih öncesine götürerek, dinozorlarla çok farklı bir deneyim yaşattırıyor.

5) Sharks VR

Sharks VR, sizleri okyanusun derinliklerinde tehlikeli köpek balıkları ile bir gezintiye davet ediyor. Google Play’den ücretsiz olarak indirip dilerseniz bu deneyimi yaşayabilirsiniz.

  1. Bilgisayarda Oynayabileceğiniz Sanal Gerçeklik Oyunları

1)Gorn

Gorn Vr gladyatör simiülatörüdür. Oyun içersinde kullanabileceğiniz kılıç, ok, bıçaklarla savaş oyunlarının en keyifli halini tüm gerçekciliğiyle oynama keyfini yaşarsınız.

2)Beat Saber

Beat Saber oyun içersinde üzerinize gelen nesleleri müzik eşliğinde ellerinizi kullanarak kesebileceğiniz Vr ritim oyunudur.

3) Keep Talking and Nobody Explodes

Bir oyuncunun bulunduğu odadaki bomba çantasını imha etmesi gerekmektedir. Bunun için çanta içerisinde gördüğü tüm bilgileri sesli olarak ortamdaki diğer kişilere aktarırken, onlarda bomba imha kitapçığı ile nasıl durdurabileceğini çözmeye çalışarak, yönlendirirler.

3.PlayStation ‘da Oynayabileceğiniz Sanal Gerçeklik Oyunları

1)Resident Evil 7

Güney Amerika’da terk edilmiş bir çiftlik evinin çürüyen duvarlarından tehlike akıyor. Hayatta kalma ve korku türüne yeni bir soluk getiren bu oyun adrenalin sevenler için vazgeçmiş olabilir.

2) Batman: Arkham VR

Batman: Arkham VR’da Kara Şövalye’nin maskesini takın ve Gotham sokaklarını farklı bir deneyimle keşfedin.Rocksteady’nin klasik Arkham evreninde geçen yepyeni bir hikâyede savaş verirken Wayne Manor ve Batcave gibi yerleri keşfedin ve dünyanın en iyi dedektifi olun.

3)Robinson: The Journey

Tüm dünyanın Jura döneminde olduğu gizemli bir gezegende, uzay gemisi zorunlu bir iniş yapmış genç çocuk Robin’in gözlerinden bu yeni ortamı görün. İndiği yerde çeşitli yırtı, korkutucu ve avcı hayvanlarla hayatta kalmaya çalışın.

 

Önerilern Yazılar
Bizimle İletişime Geçin

Okunmuyor mu? Yazıyı değiştir. captcha txt
tr_TRTurkish
en_GBEnglish tr_TRTurkish